Дизайн клас мебели от Cattelan, Lago и Royal Botania!

От essenza на 05.05.2022

Мебелите, които италианските производители Cattelan, Lago и белгийския производител Royal Botania предлагат са с неповторима естетика, изключително качество и функционалност. С Cattelan и Lago може да преобразите всяко интериорно пространство в унисон с вашите предпочитания и нужди, благодарение на широката гама от обзавеждане за дневна зона, кухня, спалня, гардеробна, офис и бизнес пространства. Високия клас Royal Botania от своя страна ще внесе изключителна хармония и лекота на всеки екстериор - двор, градина, обществено пространство.

Cattelan


Основана през 1979г. от Giorgio и Silvia Cattelan, компанията Cattelan Italia първоначално се занимава с производство на предмети за бита от мрармор с фокус върху износа към външни пространства. С течение на времето и успешното развитие на производството през 1982 г. започва изграждането на първата фабрика в Carre, която днес е с внушителните си размери от 33 000 кв. м.

Днес, след повече от 40 години опит, фирмата предлага богати колекции от висококачествени трапезни маси, столове, бюра, етажерки, аксесоари и други, изработени от естествено дърво, метал и кожа и с богат избор от покрития като мрамор, стъкло, фурнир, керамика и други. Освен със забележителна естетика, Cattelan се отличават и с това, че всички компоненти за мебелите се произвеждат изцяло в Италия с пълна гаранция за качество.

Маса Skorpio
Дизайн клас мебели от Cattelan, Lago и Royal Botania!


Икона на модерното обзавеждане, трапезната маса Skorpio, по дизай на Andrea Lucattello, се предлага в 8 уникални дизайнерски модела. Изискана и с непреходно излъчване, Skorpio привлича погледите поставяйки трапезната маса в центъра на вниманието. Предлага се в правоъгълна, заоблена и кръгла форма, с плотове от дърво, керамика, стъкло и други.


Маса Eliot
Дизайн клас мебели от Cattelan, Lago и Royal Botania!


Трапезната маса Eliot притежава зашеметяващ дизайн, който надживява времето и предлага висока степен на гъвкавост и персонализиране. Основата игриво използва геометричните форми, за да създаде впечатляващ модерен акцент в пространството. Семейството от маси Eliot съдържа 10 модела в различни размери, в правоъгълна и кръгла форма, с възможност за персонализиране на плота и основата.

Стол Rhonda
Дизайн клас мебели от Cattelan, Lago и Royal Botania!

Rhonda представя изискан и модерен дизайн, комбиниран с изчистен силует със закръглени акцентни линии. Притежава приветлив характер и изключително удобна седалка, която се оформя по тялото и предоставя ергономичност и комфорт. Може да бъде персонализиран с титаниева, бронзова, графитена или черна стоманена рамка, както и богата гама от дамаски, набук и кожи.


Бюро Cocoon Trouse Keramik
Дизайн клас мебели от Cattelan, Lago и Royal Botania!


Cocoon Trouse Keramik е с лакирана стоманена основа и керамичен плот с възможност за персонализация в разнообразие от цветове. Колекцията Cocoon, по дизайн Paolo Cattelan съдържа 6 модела, подходящи както за офис, така и за спалня или тоалетка с огледало и LED осветление.


Библиотека Tokyo


Tokyo се характеризира с модерен и оригинален дизайн, издигащ се чак до тавана. Придава изисканост и чувство за динамика в пространството, като едновременно елегантно се вписва в широк спектър от интериорни контексти.


Кафе масички Billy


Семейството от модерни кафе масички Billy позволява да се създаде изцяло персонална композиция в хармония с личния вкус и пространството. Моделите се предлагат във вариант със стъклен, керамичен и дървен плот, както и в различни размери, позволяващи създаването на акцентираща игра от пластове и безкрайни конфигурации.


Кафе масички Jolly


Jolly е изключително практична странична масичка с основа от три стоманени крачета и плот от цветно стъкло. Изключително гъвкав дизайн, идеално се позиционира близо до диван, кресло или спалня. Комбинирайки няколко масички с различен размер и височина може да се създаде композиция, която внася динамика и ритъм в стаята.

Lago


Официално създадена през 1976г. от Giuseppe Lago, иновативната концепция за дизайн на Lago е дълбоко вкоренена в традицията на занаятът, предаван в семейството още от края на 19ти век. Колекциите на италианския производител са елегантни и ефирни, създаващи усещане за левитация. В резултат интериорите са леки, изпълнени със светлина и хармония. Днес марката е световноизвестна и изключително разпознаваема благодарение на нестандартните дизайн и цветови решения. Сред богатата гама от продукти откриваме обзавеждане за дневна зона, трапезария, кухня, спалня и множество аксесоари, които вдъхновяват със своя дизайн и функционалност.


36e8 Wall Unit
Дизайн клас мебели от Cattelan, Lago и Royal Botania!


Революционна система за съхранение, която се основава върху идеята за квадратни модули, предлагащи изключителна композиционна гъвкавост и възможност за създаване на персонализирани комбинации за всяко пространство и нужди. Изчистените линии и непреходен дизайн правят системата лесно приспособима към различни контексти.


Библиотека LagoLinea
Дизайн клас мебели от Cattelan, Lago и Royal Botania!


LagoLinea е система окачена библиотека, която разказва вашата история. Играейки с фигури, линии и обеми, всеки е способен да създаде диалог с пространството чрез персонални композиции, адаптиращи се към средата по лек и естествен начин.


Библиотека Air
Дизайн клас мебели от Cattelan, Lago и Royal Botania!


Библиотеката Air създава усещане за лекота около себе си, благодарение на стъклените подпори, които пропускат лъчите светлина. Скритата фиксираща система, гарантира стабилност и безопасност на конструкцията, а функционалността на рафтовете поддържа пространството организирано.

Маса Wadi
Дизайн клас мебели от Cattelan, Lago и Royal Botania!

Изчистен разрез разделя елипсовидна основа на елегантната маса Wadi на две секции, създавайки уникален, динамичен дизайн. Основата контрастира с лекия, тънък плот, наличен в три форми и различни материали: дърво, стъкло и богата гама от лакирани, прозрачни или опушени покрития. Wadi комбинира структура и архитектурен силует, създавайки един истински модерен и непреходен продукт.

Маса Janeiro
Дизайн клас мебели от Cattelan, Lago и Royal Botania!

Невероятно балансирана комбинация между солидност и лекота, силуетът на масата Janeiro е вдъхновен от планината Sugarloaf в Рио де Жанейро. Текстурираното покритие на бетонната основа се комбинира перфектно с меките линии на плота, който се предлага в кръгла,овална и правоъгълна форма.

Диван Air
Дизайн клас мебели от Cattelan, Lago и Royal Botania!

Меки, пластични форми със сложна модулна конструкция - диванът Air е изработен от изключително еластични и дълготрайни материали със слой от сертифициран гъши пух. Технологията на алуминиевата рамка и патентованите механизми за свързване на седалките и облегалките позволяват създаването на безкрайни конфигурации само с няколко прости стъпки, давайки свобода за изграждане на изцяло персонализирана композиция.

Кафе маса Pleasure
Дизайн клас мебели от Cattelan, Lago и Royal Botania!

Заоблени и неправилни форми, сякаш изгладени от природни сили, очертават дизайна на масичка за кафе Pleasure. Lago предлагат невероятна възможност за персонализиране на плота в лакирано, гланцово, прозрачно или непрозрачно стъкло и в богата гама от цветове.

Кухня 36e8 Marble XGlass
Дизайн клас мебели от Cattelan, Lago и Royal Botania!

Семейството на кухните 36е8, от италианския производител Lago, се състои от 6 дизайна, в които се разгръщат различни комбинации на материалите - мрамор, дърво, стъкло и метал. Дизайнът Marble XGlass съчетава качествата на стъклото с изтънчения характер на мрамора, в един непреходен и изтънчен дизайн. Изцяло ориентиран към своите потребители, дизайнът позволява невероятно ниво на конфигурации и персонализации.

Royal Botania


Royal Botania е водещ белгийски производител на луксозни мебели за външни условия, синоним на финес и елегантност. Материалите, с които са изработени мебелите са с най-високо качество и гаранция за устойчивост на външни условия - масивен тик, екструдиран алуминий, балатин. 

Колекциите на Royal Botania, основана през 90-те години на миналия век от Kris Van Puyvelde, се отличават с фини органични форми, създаващи усещане за хармония и сливане със заобикалящата среда. 

Възможностите за композиции са безкрайни, както и комбинациите между цветове, дамаски и текстури, което позволява изцяло персонализиране спрямо изискванията Ви за създаване на перфектния кът в екстериора на Вашия дом, вила, обществено пространство.

Organix Lounge Collection

Зашеметяващата колекция Organix, вдъхновена от природата, отправя почит към красотата на естествените, меки линии, които успокояват окото и внасят лекота в градината. Колекцията включва кресла, лежанки, дивани и аксесоари, които благодарение на своята модулна структура, могат да бъдат комбинирани в безброй композиции и конфигурации.

Allura Lounge Collection
Дизайн клас мебели от Cattelan, Lago и Royal Botania!

Семейството на Alura предлага кресла, лежанки и композиции с изчистен и лек дизайн, който с финес се вписва във всеки двор и градина. С избор от три различни размера и покрития на алуминиевата основа и с невероятно разнообразие от висококачествени дамаски, клиентът е способен да създаде безброй композиции, изразявайки персонален вкус и творчество.

Колекция маси Conix
Дизайн клас мебели от Cattelan, Lago и Royal Botania!

Името на колекцията отразява конусовидната бетонна основа върху която лежи овалният керамичен плот. Налични в набор от цветове, текстури и форми, тези маси много добре се приспособяват към пространството и се комбинират перфектно с всеки стол, стил, материал или цвят, които поставите около тях. 6 различни дизайна в 4 височини, за всеки момент от деня - сутрешен чай, обяд или коктейл с приятели около басейна.

Дизайн клас мебели от Cattelan, Lago и Royal Botania!
Градински столове Folia
Дизайн клас мебели от Cattelan, Lago и Royal Botania!

Със своя отличителен дизайн, семейството на градинските столове Folia привлича погледите по елегантен и непретенциозен начин. Този отличителен стол се характеризира със съвременна елегантност, вдъхновена от жилките на листата. Семейството предлага 4 дизайна - стол, кресло и табуретка.

Екипът на Essenza е на ваше разположение да отговори на всички запитвания и да съдейства при избора на най-подходящото обзавеждане спрямо вашите нужди и изисквания!

Пълната гама от продукти може да разгледате тук:

Споделяне на публикацията

Други статии

chevron-up

Уеб сайта на Ессенца използва бисквитки, за да предостави най-доброто онлайн изживяване на свойте потребители. Със съгласието си Вие приемате използването на бисквитки в съответствие с нашата политика за бисквитки.